Forgalmazott Márkáink

Laguna

Őszinteség, stílusos elegancia: ezt képviseli a Laguna.

Családi vállalkozás, amely több mint 20 éve működik a piacon. A Komaromi család két generációja és sok tehetséges ember vesz részt a munkálatokban. Szeretnék folyamatosan megújítani magukat, miközben tiszteletben tartják hagyományaikat. Gyorsan elkészülnek a rendelésekkel, mindig időben, friss, izgalmas termékeket alkotnak.

Aki az ő termékeiket választja, biztos lehet abban, hogy nem hagy ki semmilyen új, fontos vagy egyedi terméket. Termékeik az egész világon megtalálhatók. Reméljük, hogy Önök is hallottak már róluk. Szeretnének boldogságot szerezni! Háztartási textil nagykereskedéssel foglalkoznak. Üzleteket és üzletláncokat függönyökkel, dekorációs anyagokkal, szalagokkal és kiegészítőkkel látnak el. A Laguna termékeket majdnem 40 országban forgalmazzák.

Hol forgalmazzák termékeiket? Magyarországon, Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában és Romániában. Textil alapanyagaikat Spanyolországból, Franciaországból, Olaszországból, Németországból, Belgiumból, Törökországból és Indiából vásároljuk meg. Gyorsan szállítanak. Nagy tapasztalattal rendelkeznek a vágási szolgáltatás területén. Nyitottak az új trendekre, miközben fenntartják a folyamatosságot és a megbízhatóságot.

Sirpi

Sirpi: olasz minőségi tapéta márka, termékei korszerű eljárásokkal készülnek.

A cég folyamatos fejlesztések sorát végzi el és újabbnál újabb módszereket vezet be a piacon. Széles kínálatuk mind a mintában, mind az anyagok választékában megmutatkozik. A tapéták anyaga lehet papír, vinyl vagy flíz. A Sirpi tapéta fényűző vonzerővel ajándékozza meg belső tereit, miközben finoman megteremti a kifinomult légkört. Kedvére válogathat az olasz design megoldások között, a damaszttól, a mintás papíron át a virágos tapétákig. Ez az a stílus, amely megfelel a különféle ízlésvilágú embereknek. Csempésszen otthonába klasszikus hangulatot egy szívet melengető minta kiválasztásával, amely tökéletesen használható önmagában vagy párosítva egy sima, egyszínű tapétával.

Különböző stílusok izgalmas mintáinak széles választékával, a Sirpi egy eklektikus gyűjtemény, maximalista hangulattal. A chinoiserie-ihlette daruk, a klasszikus damasztok és a bohém virágos elemekkel ez a tapéta-választék időtlen szépséget kölcsönöz a szobáknak.

Függetlenül attól, hogy irodáját, vagy otthonát szeretné élettel feltölteni, ideális tapétát talál a Sirpi kollekciónkban. Nálunk otthona minden szobájához megtalálja a megfelelő színt és mintát.

Prestigious Textiles

Lépjen be a varázslatos enteriőrök világába a Prestigious Textiles-el!

A fényáteresztő függönyök, a sötétítőfüggönyök, a kárpitok és a kiegészítők stílusos változatossága- nem is beszélve az igazán lenyűgöző tapétákról. A Prestigious egy igazán megbízható márka, mely arra ösztönöz mindenkit, hogy új ötleteket merítsen az otthoni belső kialakításhoz. Ezek az új ötletek minden szobabelsőre kiterjednek a nappalitól kezdve, az étkezőn, a folyosón, a konyhán át, a hálószobáig minden korosztály számára.

Ha Ön is inspirálódni szeretne, keresse bemutatótermünkben a Prestigious Textiles márkát, mellyel minden álma valóra válik!

Jab Anstoetz

JAB ANSTOETZ: A Belsőépítészet a szenvedélyük.

Az ügyfelek számára a világ minden tájáról a JAB ANSTOETZ név a korát meghaladó tervezést és a kiváló minőségű textil alkotásokat jelenti, amelyek újra és újra megteremtik az új trendeket. A pontosan összehangolt lakberendezési textíliák széles választéka, és a finom dekoratív, kárpitos szövetek széles palettája mellett a redőnyök, a plissé redőnyök és a panelek is hozzájárulnak a termékpalettánk színesítéséhez. A szövetportfólió elegáns kiegészítőjeként szőnyegpadlót, valamint designer padlót és szőnyegeket kínálunk a legmagasabb minőségben. A koherens kínálatot kézműves kárpitozott bútorok, valamint kicsi, de kifinomult függönyrudak és tapéták gyűjteménye egészíti ki.

Exkluzív enteriőr dizájn tradícióval ötvözve. A JAB ANSTOETZ csoport egy közepes méretű családi vállalkozás, amely 1946 óta áll az elegáns lakberendezési stílust követők szolgálatára értékes szöveteivel. Az elismert textilkészítők kínálata a kereskedelemben egyedi mintákkal, tulajdonságokkal és színekkel rendelkezik. A JAB ANSTOETZ folyamatosan bővítette kompetenciáját a kifinomult belsőépítészet területén, és ma egy olyan világméretű vállalati csoport, amely ismételten új trendeket állít fel exkluzív termékeivel.

Instyle

Az Instyle a kifinomult, kiváló minőségű textil, bőr, vinyl és belső dekoráció vezető beszállítója.

Milyen helyiségeket látnak el belsőépítészeti anyagokkal? Mind a munkahelyeket, vendéglátást, egészségügyi ellátást, középületeket, közlekedést, nyilvános tereket és lakótereket.

Piacvezető vállalatként az Instyle textiltervező vállalat öt kulcsterületre specializálódott: Textil + vinyl, kortárs bőr, falburkolatok, Ecoustic- és Wovin moduláris rendszerek, amelyek Ausztráliában és nemzetközileg is igen elterjedtek.

Az Instyle etikus és környezetvédelmi szempontból felelős vállalat, amely a fenntarthatóságot a szívén viseli. A 2002 óta az Instyle a fenntarthatóság iparági vezetőjévé vált.

Gardisette

Gardisette: Egy könnyű darab minden szobára.

Könnyű és virágos, kényelmes és alkalmi, vidám és színes – a Gardisette fátyol függönyei és dekorációs szövetei lenyűgözik dekoratív és kortárs megjelenésükkel. Ennek a háztartási textil-úttörőnek a sokoldalú termékcsaládja kitűnő ápolási tulajdonságokkal rendelkezik, mely további ösztönző erőt jelent sok európai vásárló számára. Ezáltal a Gardisette-re esik sok vásárló választása a divatos lakberendezési szövetek terén kedvező árkategóriában.

A Gardisette 1952-től kezdve elismert márkája a fátyol vagy fényáteresztő függönyöknek. Négy évvel a valutareform után az ötlet az volt, hogy egy olyan fényáteresztő függönyt hozzon létre, amely az ügyfelek számára megoldásokat kínál az ápolási és dekorációs problémákra. Új szálfejlesztéseket alkottak meg, melyre modern gépeket fejlesztettek.

Saum&Viebahn

Saum&Viebahn: Textiltervezők hagyományokkal

Egyesítjük a hagyományt és a trendek iránti elkötelezettségünket: A céget 1900-ban alapították Berlinben„HARDT & KREBS” néven. 1926 Herrmann Saum csatlakozott a társasághoz, és csak hat évvel később vette fel partnerét, Erwin Viebahnot. 1945-ben a társaság központja a háború miatt Kulmbachba költözött.

Ma Susanne Schicker-Westhoff és Andreas Klenk vezetik a társaságot. Körülbelül 140 alkalmazottal együtt elkötelezték magukat megvalósítják mindenki álmát, a textíliák terén– a legtöbb kollekciót még a cég saját stúdiójában fejlesztették ki. Az eredmény: kiváló minőségű termékek, amelyek bármilyen enteriőrbe beépíthetők, legyen szó akár lakásokról, akár irodákról.

A Saum & Viebahn nemzetközileg működő textiltervező cég, amely kiváló minőségű kárpitokra, szövetekre, függönyökre és dekorációs anyagokra szakosodott. A belső árnyékolók és függönyök széles skálája szintén megtalálható választékukban. A lakás- és a vállalati szektor textilmegoldásaival a cég erős és szolgáltatás-orientált partner a lakberendezők, építészek és az ipar számára.

Carlucci di Chivasso

Carlucci di Chivasso: Emelkedett divat a pompás szobákhoz

A Carlucci pazar textiljei lenyűgözőek a stílusuk miatt, amellyel szezononként új tendenciákat állítanak fel a belsőépítészet folyton változó világában. A kifinomult kollekciók meglehetősen divat-orientáltak, ám ezzel egyidejűleg időtlen eleganciát sugároznak, amely lenyűgözi egyedi kifinomultságával. Ennek az exkluzív vonalnak az ismertető jegye a kifinomult anyagok és a gazdag színek egyértelmű keveréke, amelyek olyan vonzó árnyalatúak, mint a smaragdzöld, és a meleg, földes árnyalatok.

Szüleivel együtt Richard Schutte felépítette sikeres vállalkozását négy belsőépítészeti üzlettel. Néhány évvel később, 1987-ben, felesége, Ellen Steentjes támogatásával úgy döntött, hogy saját nagykereskedelmi vállalkozásba kezd. Eleinte kizárólag Hollandiában értékesítették kollekcióikat, de hamarosan úgy döntöttek, hogy kibővítik üzleti tevékenységüket, amely ma már a világ minden pontját behálózza. Megkezdték saját kollekcióik létrehozását egy új márkanév alatt: Chivasso. 1991-ben elindították az első kollekciójukat Chivasso néven. 1995-re a kollekciójuk elég nagy volt, hogy a Németországban lévő frankfurti Heimtextilben meg lehessen mutatni. 1999-ben kapcsolatba került a németországi JAB ANSTOETZ Csoporttal, és szóba került az együttműködés kérdése. 2000-re az ügylet lezárult, és a JAB ANSTOETZ lett a fő részvényes. A Chivasso a beltéri szövetek és különleges tapéták szakértője. Székhelyük a hollandiai Zoetermeerben található, de világszerte bemutatótermekkel rendelkeznek.