Bemutatkozunk

Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy segítsünk Önnek harmonikus, otthonos lakásbelsőt kialakítani! A Szokitex Lakástextil és Lakberendezési Stúdió szakmai múltja több mint 25 évre tekint vissza. Ez alatt az idő alatt széleskörű szakmai tapasztalatra és kapcsolatrendszerre tettünk szert.

Cégünk 1993 óta foglalkozik lakástextíliák árusításával. A későbbiekben megnyitottuk varrodánkat és elkezdtük a helyszíni felméréseket, karnisok szerelését, függönyök felrakását, hogy vevőinknek egyre komplexebb szolgáltatást tudjunk nyújtani. 2001-ben új üzlethelyiségbe költöztünk, ahol családi vállalkozásként egy hangulatos kávézóval és ajándéküzlettel bővültünk. Ezzel egy időben új portékákkal színesítettük palettánkat. Termékeink között bútorszöveteket, tapétákat, padló ill. darab szőnyegeket, design PVC-t, valamint lakás kiegészítőket kínálunk széles választékban. Az új trendekkel és folyamatosan megújuló választékkal várjuk régi és új vásárlóinkat!

Célunk, hogy segítsünk álmai otthonának megvalósításában! Forduljon hozzánk bizalommal! Ha élőben is kíváncsi a gyönyörű szövetekre, látogasson el kecskeméti bemutatótermünkbe!

Hívjon minket a +36 30 / 289-9740 telefonszámon!