Termékeink

Bútorszövet

 

Mi sem fontosabb a lakberendezés folyamán, mint megtalálni a harmonizáló színeket és mintákat. Ilyenkor ügyelnünk kell arra is, hogy a szövet stílusa, színe, mintája igazodjon otthona hangulatához. Ezek a szövetek életre keltik a bútorokat.

Kínálatunkban modern és klasszikus, trendi műbőr, kültéri és speciális szövetek is megtalálhatók. Ezek a speciális aqua clean szövetek vízzel tisztíthatók, illetve teflonbevonatúak, melyek a mindennapi használat során rendkívül könnyen kezelhetők. Üzletünkben exkluzív, márkás bútorszövetek közül is válogathat (CARLUCCI, CHIVASSO, JAB, SAUM&VIEBAHN).

Függönyök

 

A függöny adja meg a végső simítását egy tökéletesen, harmonikusan berendezett otthonnak. Meghatározó szerepe van a lakás hangulatának és stílusának kialakításában. Szem előtt kell tartani az esztétikum mellett a praktikumot is. Azt is vegyük figyelembe, hogy különböző szobákban a függönyök funkciója eltérő lehet.

Milyen szerepet töltsön be a függöny?

  • fényáteresztő (csak megtöri, de beengedi a fényt)
  • sötétítő (vannak speciális un. black out anyagok, melyek teljesen kizárják a fényt)
  • dekoráció

A hagyományos megoldásokon túl egyre népszerűbbek a lapfüggönyök, panelfüggönyök.  Használatuk praktikus és egyszerű, a modern és minimál stílusban berendezett lakásba tökéletes választás. A panelek szélességének meghatározásakor figyelembe kell venni a kiválasztott textil adottságait és a nyílászáró funkcióit.

Karnisok

 

Válasszon stílusos karnist otthonába! A karnis kiválasztásánál ügyeljen arra, hogy harmonizáljon függönyével. Segítünk a választásban, sőt fel is szereljük a kiválasztott modellt! Látogasson el kecskeméti bemutatótermünkbe!

A választásnál a külcsín mellett a praktikum is fontos szerepet játszik. Milyen funkciókat láthatnak el? Milyen fajták közül választhat?

Sínes karnisok: – mennyezetre és oldalfalra szerelhető – működtethető kézzel, zsinóros szerkezettel, illetve motoros mozgatással – 1, 2, illetve 3 pályás kivitelben – íves karnis készítésére is alkalmas.

Modern- és rúdkarnisok: – mennyezetre és oldalfalra szerelhető – nem zsinórozható – 1, 2, illetve 3 pályás kivitelben – színe lehet: fekete, matt króm, fényes króm, antikolt réz és fa, illetve ezek kombinációja – változatos design végekkel kapható.

Panelkarnisok: – mennyezetre és oldalfalra szerelhető – működtethető kézzel, illetve zsinóros mozgatással – 2, 3, 4, 5 pályás kivitelben, egyedi méretre rendelhető.

Római roló: – mennyezetre és oldalfalra szerelhető – fém, műanyag gyöngylánccal működtethető szerkezet, illetve motoros változatban is rendelhető.

 

Pliszé, Roletta

 

A pliszé előnye, hogy a hagyományos beltéri árnyékolókkal szemben különleges formájú nyílászárók, tetőtéri ablakok és átrium szerkezetek árnyékolására is alkalmas. Elkészíthető akár kör, háromszög alakú ablakokra és vízszintes felületekre is. Mivel jól tűri a párás levegőt ajánlható konyhákba, fürdőszobákba, hajók, télikertek nyílászáróira is.

A roletta egy praktikus árnyékoló, kis helyigényű, egyszerűen karbantartható, mivel az alapanyaga többnyire impregnált textil, egyszerű a használata. A funkciójától függően választható egyszínű, mintás, fényzáró, fényáteresztő, natúr, lángmentes anyagból is. Kezelő szerkezete szerint lehet gyöngyláncos, rúgós, motoros változat.

Ha segítségre van szüksége, fáradjon be hozzánk!

Sávroló

 

Egy különleges minimál stílusú belső textilárnyékoló. A roló felületén a fényáteresztő és sötétítő sávok váltják egymást, és a sávok tetszőleges variálásával szabályozhatjuk a fényviszonyokat és a beláthatóságot, teljesen eltüntethető, ha a tokba betekerjük a textilt.

Színválasztéka megtekinthető üzletünkben, a tok színe a RAL színskála alapján egyedi színben is rendelhető, kézi és motoros változatban is. Jöjjön el, és együtt kiválasztjuk a legmegfelelőbb színt!

Szalagfüggöny

 

Korszerű és divatos termék, mely elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A lamellák állításával a kívánt mértékben szabályozhatjuk a fényviszonyokat.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a fényáteresztés mértékét nagyban befolyásolja a lamellák szövésének sűrűsége és a színe is. Rengeteg fajta szövésű és mintázatú változat közül szemezgethetünk. Válasszunk a belsőtér stílusához leginkább passzló színeket! Amennyiben segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szőnyegek

 

A szőnyeg a padlóburkolatokat teszi szebbé és barátságosabbá. Térhatároló funkcióját sikeresen alkalmazzák a lakberendezés során.

Termékkínálatunkban megtalálhatók:

készszőnyegek (meghatározott méretűek)

padlószőnyegek

Leggyakrabban használt alapanyagok: pamut, gyapjú, műszál és kevert szálak. Kiemelnénk a Smart Strand eljárást, amelyek szálai semmilyen utólagos kémiai kezelést nem kaptak, nem igényeltek. A puha szálak a felületükön az allergiát kiváltó porrészecskéket megkötik, melyek rendszeres porszívózással könnyedén eltávolíthatóak.

Design vinyl burkolatok mintázatai az eredeti felületre megtévesztésig hasonlítanak, de felületük annál nagyságrendekkel ellenállóbb. Alkalmasak padlófűtésre, könnyen tisztíthatóak és meglepően dekoratívak.

Látogasson el kecskeméti üzletünkben, ahol élőben megnézheti és megtapogathatja anyag mintáinkat!

 

Tapéták

 

A dekor tapéták egyedi belsőépítészeti és lakberendezési megoldásokra adnak lehetőséget. Ha segítségre van szüksége a minták, színek kiválasztásában, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el kecskeméti üzletünkbe!

Milyen tapéták közül választhat?

design: különlegességük miatt főként egy-egy falfelületen ajánljuk megjeleníteni, hagyományos alapanyagok mellett megtalálhatóak textil, nád, bambusz, selyem anyagúak is

klasszikus: a klasszikus bútorok stílusának megfelelő tapéták (szecessziós, barokk, empire mintával), a finom pasztellszínek mellett a bordó, arany, kék, zöld színekben elérhetők. Anyagukban: papír, vinyl, vlies minőségűek.

gyermek: egyes kollekcióknál textilekkel kiegészítve, a harmonikus szoba belső kényelmes kialakításához.